Web sitemizde yer alan ürün görselleri ve spesifikasyonları temsili olup; ürün tedariki için satış teklifi yahut icaba davet anlamına gelmez. IMPO, bu ürün özelliklerini önceden bildirmeksizin değiştirme, yeniden düzenleme yahut tamamen satıştan kaldırma hakkına her zaman sahiptir.
Untitled-1-1.jpg

İMPO,HVAC Dalgıç Motor ve Pompa Sektörünün bir Numarası İmpo ile Suyun İzinde Daha İleriye

Haz 12, 2023 | Haberler

DALGIÇ MOTOR VE POMPA SEKTÖRÜNÜN BİR NUMARASI İMPO İLE SUYUN İZİNDE DAHA İLERİYE!

İzmir’de 1969 yılında kurulan İMPO Motor Pompa, 2011 yılında su teknolojileri sektöründe bir dünya devi olan Franklin Electric’in şirketin ana ortağı olmasıyla globalleşme yolunda ilk adımları atmış, 2018 yılında Franklin Electric’in şirketin tek hissedarı olmasıyla tamamen Franklin Electric bünyesine katılmıştır.

Franklin Electric bünyesinde gücüne güç katan İMPO, 30.000 m2 alan üzerine kurulu, 12.000 m2 kapalı üretim tesisinde, 400 çalışanı ve profesyonel üretim altyapısı ile yurtdışında 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirirken, yurt içinde de sektörün lider firmasıdır.

Franklin Electric ‘in profesyonel bilgi birikimi ile İMPO, mevcut ürünlerinin kalitesini artırmak ve yeni ürünler geliştirmek için Ar-Ge çalışmalarına aralıksız yatırım yapmayı sürdürürken yıllar içinde oluşan “güvenilir marka” imajı ile de kullanıcılarının bir numaralı tercihi arasında yer almaktadır.

Temiz yer altı suyunun dünya nüfusunun sağlığı için hayati öneme sahip olduğunun altını çizen İMPO, “Franklin Electric olarak bizim sorumluluğumuz ve uzmanlığımız temiz ve hazır yeraltı suyunu size ulaştırmak” diyor.

 

YENİ PASLANMAZ POMPA MODELLERİ SS 626 ve SS 632 İLE YÜKSEK VERİMLİLİK

Temel başarı faktörleri arasında olan kalite ve inovasyonu kendisine ilke edinen İMPO, yüksek verimli iki yeni paslanmaz pompa modeli SS 626 ve SS 632 serileri ile ,düşük elektrik sarfiyatı sağlayarak ,kullanıcıların işletim maliyetini düşürüyor.

İMPO SODEX VE GROWTECH FUARLARINDA ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR!

Sektöre değer katan ulusal ve uluslararası fuarlarda her sene yerini alan İMPO, bu yıl da 25-28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası İstanbul SODEX Fuarı’nda ve 22-25 Kasım tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Uluslararası Growtech Tarım Fuarı’nda tüm ziyaretçilerini buluşmak için standına davet ediyor.

İMPO YENİ WEB SİTESİ YAYINDA!

Franklin Electric’in kurumsal kimliği ve profesyonel altyapısı ile sürekli olarak kendini geliştirmeyi prensip olarak benimseyen İmpo’nun yeni Web Sitesi de artık yayında! Web sitesini aşağıdaki linkten ziyaret edip ürünler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

www.impo.com.tr

Dalgıç Motor ve Pompa Sektörünün Bir Numarası İMPO ile Suyun İzinde Daha İleriye! (hvac360tr.com)

 

 

< Tüm Haberler