Web sitemizde yer alan ürün görselleri ve spesifikasyonları temsili olup; ürün tedariki için satış teklifi yahut icaba davet anlamına gelmez. IMPO, bu ürün özelliklerini önceden bildirmeksizin değiştirme, yeniden düzenleme yahut tamamen satıştan kaldırma hakkına her zaman sahiptir.
HVAC HABER FOTO.png

İMPO MOTOR POMPA , Ana Teması “Su” olan Nimri Kullukları Sanat Projesine Destek Vererek, Suyu Yeryüzüne Ulaştırdı.

Haz 07, 2024 | #haberler

Elazığ’ın Keban ilçesi, Nimri Köyü dağlarında yüzyıllar boyu varolan ve yörede kulluk diye adlandırılan taş anıtlardan hareketle, 2016 yılından beri gerçekleştirilen tamamen gönüllülük temeline dayanan kolektif bir işleyişe sahip Nimri Kullukları Sanat Projesi ‘nin bu yılki ana teması bölgede yeraltı suyu tespit edilince « su » üzerine şekillendi.

Bölgede bulunan bademlikte zaman içinde eksilen badem ağaçları yerine yeni fidan dikimi gerçekleştiği sırada ,alanda su tespiti yapılınca İmpo Motor Pompa, 2024 yılı içerisinde suyun yeryüzüne çıkarılması ile ilgili çalışmalara başlayan proje yöneticilerine destek vererek, bölgedeki , toprak ve badem ağaçlarını tarihte ilk kez yeraltı suyu ile buluşturdu.

Mayıs ayında gerçekleşen « Doğa ve Sanat » içerikli 2024 Nimri Kullukları Sanat Projesi kapsamında Fransız sanatçı Marc Pedoux alanda kulluklardan esinlenerek bir heykel yarattı.Marc Pedoux’nun suyun gelişini kutlamak için yarattığı heykelin adı  « Abıhayat -Can Suyu » oldu.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İlçe Kaymakamı ve yerel basınında katılımıyla kutlanan suya kavuşma temalı bu anlamlı proje ve sanat festivaline sponsor olarak destek veren İmpo Motor Pompa ,bir kez daha  »suyun hareketi ve yönetimini sağlayan ürün ve sistemlerin üretimi ve dağıtımında hayati öneme sahip küresel lider olmak » misyonunu gerçekleştirdi.

                                                            İmpo Suyun İzinde Hep Daha İleriye…

 

İMPO Motor Pompa, Ana Teması “Su” Olan Nimri Kullukları Sanat Projesine Destek Vererek, Suyu Yeryüzüne Ulaştırdı (hvac360tr.com)

 

İmpo Motor Pompa, "Su" Temalı Sanat Projesine Destek Verdi - WEBAGRON

 

< Tüm Haberler