Web sitemizde yer alan ürün görselleri ve spesifikasyonları temsili olup; ürün tedariki için satış teklifi yahut icaba davet anlamına gelmez. IMPO, bu ürün özelliklerini önceden bildirmeksizin değiştirme, yeniden düzenleme yahut tamamen satıştan kaldırma hakkına her zaman sahiptir.
1900 x 640 px Impo_Website_Banner_construction.jpg

IMPO ,pazar payını arttırarak büyümeye devam ediyor!

Şub 21, 2022 | Haberler

 

Dalgıç motor ve pompa sektöründe, Türkiye’nin lider markalarından İMPO, 30 yılı aşkın sektör tecrübesini, su teknolojileri sektörünün dünya devi Franklin Electric bünyesinde globalleşerek geliştirmeye devam ediyor.

İzmir’de bulunan üretim tesisinde, dalgıç motor ve pompa sektöründe kapsamlı üretim yapan ve aynı zamanda 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren İmpo yıllar içinde oluşan bilgi birikimi ve sektörde kazandığı “güvenilir marka” imajı ile, büyümeye devam ediyor.

4” ve 10” arasında 350’den fazla noril, döküm, paslanmaz dalgıç pompa modeli, 0,5 HP’den 250 HP’ye kadar dalgıç motorları ve hidrofor çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren İMPO , ayrıca opsiyonel üretim olanakları ile ihtiyaca özel üretim de yapmaktadır.

Dalgıç motor ve pompa ürün grubunda gücünü ve profesyonelliği kanıtlamış İMPO ,

yeni ürün grupları olan Noril fan ve difüzörlü NCV Hidrofor Serilerinde ve Paslanmaz fan ve difüzörlü CV Hidrofor Serilerinde,  yüksek teknolojiyi kullanarak üretim yapmaktadır.

Avrupa’dan Kuzey Afrika’ya uzanan ihracat ağı

İmpo Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Bölge Satış Müdürü Engin Yağdereli “ Türkiye pazarının tamamını kapsayan satış organizasyonumuzla, pazar payımızı her geçen gün arttırırken ,Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika öncelikli olmak üzere, ihracat faaliyetlerinde Franklin Elektric’in sunduğu global imkanlar ile ürünlerimizi tüm dünyaya ulaştırıyoruz” dedi.

Başarı Faktörleri:Kalite,bulunabilirlik,servis,maliyetve inovasyon

Engin Yagdereli ,”İİmpo olarak işimizi yaparken temel başarı faktörlerimiz olan  kalite , bulunabilirlik, servis, uygun maliyet ve sürekli inovasyonu esas aldığımızı söyleyebiliriz” diye konuştu.

Her şeyden önce, müşterilerimize kaliteli ürün sağlamak için çalıştıklarının altını çizen Yagdereli, şunları dile getirdi:” Ürünlerimizi müşterilerimize, ihtiyaç duydukları zamanda ve yerde ulaştırmayı taahhüt ederken ,teslimat sonrası tam destek ve kesintisiz iletişim ile her zaman müşterilerimizin en büyük destekçisiyiz.”

Yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

 Yeni teknolojileri kullanarak  yeni ürünler, hizmetler ve süreçler geliştirmek için sürekli yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Engin Yagdereli,verdikleri her kararda maliyeti göz önüne aldıklarını ve tüm iş ortaklarının faydası için maliyeti kontrol etmeye çaba gösterdiklerini kaydetti.

Engin Yagdereli sözlerini şöyle noktaladı :” Uygulamalarımızı bu temel faktörlere göre gerçekleştirerek, müşterilerimize en iyi değeri sunmaya çalışıyoruz. 2021 yılında döviz bazında % 25 lik büyüme sağladık,hedefimiz 2022 yılı içinde büyümeyi sürdürmektir.”

İmpo, pazar payını arttırarak büyümeye devam ediyor (kobi-efor.com.tr)

Kobiefor Aylık Sanayi ve Ekonomi Dergisi

İMPO,Pazar payını arttırarak büyümeye devam ediyor!

< Tüm Haberler