Web sitemizde yer alan ürün görselleri ve spesifikasyonları temsili olup; ürün tedariki için satış teklifi yahut icaba davet anlamına gelmez. IMPO, bu ürün özelliklerini önceden bildirmeksizin değiştirme, yeniden düzenleme yahut tamamen satıştan kaldırma hakkına her zaman sahiptir.
Hvac haber1080 x 1080 px Impo Social Media.png

İMPO, “Franklin Electric Yüksek Verimlilik Sistemi” (HES) ile yeni bir standart belirliyor.

Haz 07, 2022 | Haberler

İMPO, “Franklin Electric Yüksek Verimlilik Sistemi” (HES) ile yeni bir standart belirliyor.

 

Yükselen enerji maliyetleri nedeniyle, sistem verimliliği yüksek olan teknolojilere talep arttı. Çünkü doğru ürün bileşenleri ile kurulmuş bir sistem ile verimliliği artırmak ve enerji maliyetlerini sürdürülebilir bir şekilde düşürmek mümkün.

 

Maksimum enerji verimliliği

Dalgıç motor ve pompa sektörünün öncü markası İMPO; Franklin Electric Yüksek Verimlilik Sistemleri (HES) ile müşterilerine; maksimum enerji verimliliği sağlayan teknolojileri sunuyor.  

 

Yüzde 21'e varan enerji tasarrufu

Franklin Electric, dünya çapında birçok farklı alanda kurulmuş, 250 kW'a varan Yüksek Verimli Sistemler ile yeni standartlar belirlerken, asenkron motorlu sistemlere kıyasla yüzde 21'e varan enerji tasarrufu sağlıyor. Bu paket sistemlerde, enerji tasarrufundaki belirleyici faktör; rotor kayıplarını neredeyse tamamen azaltan, dolayısıyla motor akımını ve ısı artışını da önemli ölçüde düşüren, yüksek verimli sabit mıknatıslı motor teknolojisi oluyor. Çoğu durumda, azaltılmış motor akımı, daha küçük kablo kesiti ihtiyacıyla toplam kurulum maliyetini de düşürüyor.

 

Sürdürülebilir yaşamı destekliyor

Yüksek verimli sistemleri ile; tarım, endüstri, madencilik sektörlerinin yanı sıra dalgıç pompaya ihtiyaç duyulan tüm yaşam alanlarında yer alan İMPO, hem müşterilerinin bütçesini hem de sürdürülebilir yaşamı destekliyor.

 

İşletmede kolaylık

Franklin Electric ilk kurulum desteği sayesinde; sistemi hızlıca devreye alır ve mobil aplikasyonlar aracılığıyla uzaktan kontrol ve gerçek zamanlı gözlem sağlar. Franklin Electric destek ekibi satış sonrası, uzaktan kontrol ve arıza giderme konusunda da destek sağlamaya devam eder.Şebeke ve solar enerjili uygulamalarınızda kullanmak üzere doğru sistemi seçmek için HES seçim ve boyutlandırma uygulamasına www.franklinwater.eu  sitesinden ulaşabilirsiniz.Yüksek Verimlilik Sistemi Hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki youtube videosunu da izleyebilirsiniz; 

HES - FRANKLIN YÜKSEK VERİMLİ MOTOR SİSTEMİ - YouTube

 

İMPO, Dalgıç Motor ve Pompa Sektöründe Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sunuyor (hvac360tr.com)

 

 

< Tüm Haberler