Web sitemizde yer alan ürün görselleri ve spesifikasyonları temsili olup; ürün tedariki için satış teklifi yahut icaba davet anlamına gelmez. IMPO, bu ürün özelliklerini önceden bildirmeksizin değiştirme, yeniden düzenleme yahut tamamen satıştan kaldırma hakkına her zaman sahiptir.
1900 x 640 px Impo_Website_Banner_greenhouse.jpg

İMPO, Dalgıç Motor ve Pompa Sektöründe Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sunuyor!

Mar 18, 2022 | Haberler

Dalgıç motor ve pompa sektöründe, Türkiye’nin lider markalarından İMPO, 30 yılı aşkın sektör tecrübesi ile su teknolojileri sektörünün dünya devi Franklin Electric bünyesinde hizmet vermeye devam ediyor.

50’den fazla ülkeye ihracat

İzmir’de bulunan fabrikasında, kapsamlı üretim yapan ve aynı zamanda 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren İMPO; 4” ve 10” arasında 350’den fazla noril, döküm ve paslanmaz dalgıç pompa modelleri, 0,5 HP’den 250 HP’ye kadar dalgıç motorları ve hidrofor çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Yüksek verim ve uzun ömürlü kullanım avantajı

Dalgıç motor ve pompa ürün grubunda gücünü ve profesyonelliği kanıtlamış olan İMPO,

yeni ürün grupları olan; Noril fan, difüzörlü NCV Hidrofor serileri, Paslanmaz fan ve difüzörlü CV Hidrofor serilerinde yüksek verim ve uzun ömürlü kullanım avantajı sunuyor.

İleri teknoloji kullanarak sürekli inovasyon için yatırımlar yapan İMPO, tüm iş ortaklarının faydası için her zaman en uygun maliyeti göz önünde bulunduruyor. 

Müşteri memnuniyetini tüm süreçlerinin merkezine yerleştiriyor

Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika öncelikli olmak üzere, ihracat faaliyetlerinde Franklin Electric’in sunduğu global imkanlar ile ürünlerini tüm dünyaya ulaştıran İMPO, kaliteliden ödün vermeden, zamanında teslim avantajı sunuyor. Satış sonrasında da kesintisiz destek sunarak, her zaman müşterilerinin yanında olan İMPO,  müşteri memnuniyetini tüm süreçlerinin merkezine yerleştiriyor.

blobid1.png

İMPO, Dalgıç Motor ve Pompa Sektöründe Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sunuyor (hvac360tr.com)

< Tüm Haberler